ReportLoq som OEM-produkt

Hvis du er forhandler af Automatisk Målende Systemer (AMS) eller af andre årsager har en kunde, som står og mangler et Data Acquisition and Handling-system (DAHS) til at rapportere målte værdier til miljømyndighederne, er ReportLoq et oplagt valg.

ReportLoq er et MCERTS-certificeret DAHS-system, som lever op til EN 17255-1, EN 17255-2 og EN 14181. Systemet er velegnet til at rapportere luftbårne emissioner fra f.eks. store fyringsanlæg eller anlæg som forbrænder affald til miljømyndighederne.

For at komme i gang kan du kontakte os for at få ReportLoq gratis på prøve i 60 dage. Herefter kan du se, om produktet passer ind i dit behov. Det giver dig en try-before-buy-periode, hvor du har fuld funktionalitet. Du kan selv installere ReportLoq på Windows server 2016 / Windows 10 eller nyere efter modtagelse af et link til installationsprogrammet.

 

Versioner

Som leverandør af OEM produkter, kan du vælge enhver version af ReportLoq – alt efter behov

  • ReportLoq Soft = Udelukkende software. (Du laver selv alt arbejdet)
  • ReportLoq+ = Software + hardware + konfiguration ifølge miljøgodkendelse (Vi gør arbejdet for dig)
  • ReportLoq+ Cloud / ReportLoq Pure Cloud = cloud-baserede versioner som er tilgængelige via www.reportloq.com (Her gør vi også arbejdet for dig + slutkunden får adgang til sine data via internettet)

Valget er op til dig. Dog er det kun den software-baserede version af ReportLoq, som kommer med en 60 dages prøveperiode. De cloud-baserede online-løsninger kan ses og prøves via vores demo på www.reportloq.com

 

Grænseflader / IO

Den softwarebaserede version af ReportLoq understøtter udelukkende OPC UA. Har du AMS-udstyr, som anvender andre kommunikationsformer, kan du installere en OPC UA-server og tilslutte udstyret hertil. ReportLoq kan herved hente alle signaler fra OPC UA-serveren. ReportLoq+ leveres med en Data Collector, som understøtter en lang række andre protokoller (læs mere).

 

Miljøopsætning

Enhver installation af ReportLoq skal sættes op ifølge den gældende lovgivning for værket, som ReportLoq installeres på. Vi sender dig et afklaringsskema, som du skal udfylde og sende retur til os. Herefter laver vi en konfigurationsfil til dig, som du kan lægge på ReportLoq installationen. Har du valgt ReportLoq+ kan du sende os miljøgodkendelsen i stedet for afklaringsskemaet, hvorefter vi gennemlæser og laver en tilsvarende konfigurationsfil.

Konfigurationsfilen kan anvendes til flere ReportLoq-installationer i tilfælde af, at du har flere kunder med samme krav og opsætning.

 

Licensnøgler

En licensnøgle er bundet til det hardware, den er installeret på, og virker først efter online-aktivering. Offline-aktivering er også muligt i særlige tilfælde.

Licensnøgler indeholder udover selve licensen til ReportLoq også det maksimalt antal tilladte forbrændingslinjer. Har du et værk med 4 skorstene, skal du derfor bruge en licensnøgle, som dækker oprettelse af alle 4 skorstene i ReportLoq.

Licensnøgler kan købes med flere aktiveringer. Har du et kundesegment, som skal bruge det samme type produkt mere end ét sted, kan du med fordel købe licensnøgler, som dækker aktivering af flere ReportLoq-installationer. Der kan udstedes licensnøgler med 5 eller flere aktiveringer. Kontakt os for pris, hvis det har din interesse.

 

Brugergrænseflader

Efter indlæsning af konfigurationsfilen genererer ReportLoq selv de nødvendige brugergrænseflader til dig. Herved sparer du tiden til selv at tegne og opsætte brugergrænseflader. Det er dog muligt at opsætte et konfigurerbart instrumentbræt, hvis kunden har specifikke ønsker. På instrumentbrættet kan der vises realtidsværdier, løbende beregninger, advarsler før og ved overskridelser, alarmer og events.

Af standardinkluderede brugergrænseflader kan bl.a. nævnes

  • Realtidsvisningen CEMS, som viser løbende FLD-korrektioner samt beregninger af STA- og LTA-værdier med advarsler, hvis disse nærmer sig grænseværdier
  • Visning af trend med mulighed for at trende FLD- og LTA-værdier på flere akser
  • Rapportgenerering med Excel- og PDF-rapporter på for dag, måned og år
  • Historiske alarmer, events og overskridelser med kommentarfunktion
  • Cockpit med et hurtigt overblik over den seneste uges drift
  • Dataudtræk til CSV-filer til efterbehandling i 3. parts systemer
  • … samt mange andre smarte funktioner. Se mere i produktoversigten

 

Interesseret?

Kontakt os for at få et link til installationsprogrammet og få medleveret et eksempel på en miljøkonfiguration.

Du kan forvente svar senest næstkommende hverdag.

Sikker miljørapportering

Vi er specialister i at levere høj kvalitet i komplekse miljøer