ReportLoq DAHS

Miljørapportering af emissioner

Olicem’s mCerts certificerede miljørapporteringssystem ReportLoq er et enkelt og effektivt DAHS system til værker som skal observere og indrapportere emissioner i henhold til sektor standarder som EN 14181:2014 og EN 17255-1:2019.

  • Integrerbart med alle kontrolsystemer

  • Kompatibelt med alle analysatorer

  • Beregningsmodeller til alle røggasser

  • Understøttelse af lokal lovgivning

ReportLoq DAHS bygger på europæisk lovgivning og anvendes af anlæg over hele verden til dokumentation af emissionskoncentrationer, til beregning af masseemissioner og som værktøj til at forudse og undgå høje emissioner.

De hardware baserede udgaver af ReportLoq understøtter alle teknologier som f.eks. Profibus, Profinet, Modbus TCP, 4-20mA signaler, OPC UA. ReportLoq Softs indbyggede OPC UA klient gør det muligt at hente data fra værkets OPC UA server. Se alle ReportLoq produkterne her.

ReportLoq findes både som online og offline udgave. Prøv online udgaven på www.reportloq.com, eller se funktionerne fra offline udgaven i funktionsoversigten.

0
Installationer på verdensplan
0
Installationer på verdensplan
0
Installationer på verdensplan

Udvalgte referencer

Hurtigt overblik med alarmer

ReportLoq DAHS funktionalitet

Detaljerede rapporter

Download Brochurer

For korrekt afrapportering til miljømyndighederne kræves både DAHS og AMS. Hvor ReportLoq er DAHS systemet, er analysatorerne AMS systemet. Som specialister i DAHS systemer, har vi stor erfaring og viden om hvilke AMS målere der anvendes på de forskellige værker. Vores specialister står til rådighed hvis du har behov for en komplet AMS og DAHS løsning.

KENNETH VINDUM, OLICEM, CEO

Yderligere informationer

Produkter

Vis

MCERTS

Vis

OEM

Vis

Funktioner

Vis

Rapporter

Vis

Teknik

Vis

FAQ

Vis

Dokumenter

Vis

Download

Vis