Kvalitetshåndbogen

De fleste virksomheder med AMS-udstyr er bekendte med kravet om en kvalitetshåndbog. Det er heri, det står beskrevet, hvordan AMS-udstyret skal vedligeholdes over tid, hvordan miljødata skal afrapporteres til myndighederne, og hvordan miljørapportering og AMS skal betjenes. Det er operatørernes og miljømedarbejdernes vej til en fælles forståelse af miljørapporteringen.

Olicem kan hjælpe jer med udarbejdelse og vedligeholdelse af kvalitetshåndbogen, så den følger anbefalingerne i MEL-16. Vi læser jeres miljøgodkendelse igennem og sætter os ind i jeres AMS og arbejdsgange. Vi udarbejder herefter en kvalitetshåndbog til jer, så I slipper for at skulle udarbejde den fra bunden.

Vi laver også gerne en årlig kvalitetskontrol af kvalitetshåndbogen for at sikre, at den er up-to-date. Her kigger vi på, om der er sket ændringer på AMS, kommet nye regler som betyder nye arbejdsgange, eller om der er andre aspekter, som betyder, at håndbogen skal ændres. Målet er, at håndbogen bliver et brugbart værktøj i hverdagen, som alle kan slå op i, hvis de skal arbejde med AMS eller miljørapportering.

Kontakt os for et tilbud på udarbejdelse af en kvalitetshåndbog
specialsyet til jeres virksomhed.

Sikker miljørapportering

Vi er specialister i at levere høj kvalitet i komplekse miljøer